Zebra

Zebra ZD230

De Zebra ZD230 is een zeer betrouwbare 4 "desktopprinter met uitgebreide functies om een lange levensduur te garanderen.

Offerte aanvragen

De Zebra ZD230 is een zeer betrouwbare 4 "desktopprinter met uitgebreide functies om een lange levensduur te garanderen. Naast zijn compacte ontwerp heeft hij een dubbelwandige constructie die hem robuust en duurzaam maakt - perfect geschikt voor gebruik in transport en logistiek, lichte industrie, detailhandel en gezondheidszorg.

De ZD230 is verkrijgbaar als een directe thermische of thermische transferprinter. In beide varianten creëert het snel en betrouwbaar 1D- en 2D-barcodes zoals PDF417, DataMatrix, QR-codes en Aztec. Het print tot 152 mm / sec. snel met een afdrukresolutie van 203 dpi - voor het afdrukken van etiketten en bonnen tot tickets, tags en ID-kaarten. Daarnaast heeft het ook een capaciteit van 300 meter lange lintrollen om tijd te besparen, vooral tussen mediawisselingen.

Dankzij het grote geheugen van 256 MB Flash en 128 MB SDRAM slaat de ZD230 aanzienlijk meer lettertypen en afbeeldingen op. Een eenvoudige installatie en de onmiddellijke gereedheid worden verzekerd door de multi-interface van de desktopprinter: USB, Ethernet en Bluetooth. Bovendien biedt de desktopprinter ook wifi voor een draadloze verbinding via het netwerk.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »