Zebra

Zebra ZQ220 mobiele printer

Verhoog uw efficiëntie en verbeter uw workflows met de mobiele ZQ220-printer. Met de mogelijkheid om bonnen en etiketten in één voordelige printer te drukken die lichtgewicht en gebruiksvriendelijk is.

Offerte aanvragen

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige mobiele printer - maar u wilt geen concessies doen aan functies. Introductie van de ZQ220, met de perfecte balans tussen kosten, kwaliteit, veelzijdigheid, duurzaamheid, 'draagbaarheid' en gebruiksgemak. Als het op veelzijdigheid aankomt, overtreft deze printer de concurrentie, waardoor u meerdere soorten media- en mediabreedten kunt afdrukken om aan al uw afdrukbehoeften te voldoen, vandaag en in de toekomst.

De ZQ220 is de enige printer in deze prijsklasse die alle bonnetjes en labels kan afdrukken, met of zonder voering. Ondersteuning voor meerdere mediabreedten en een grote mediabak maakt de ZQ220 een mobiele printer die flexibel genoeg is om aan al uw afdrukbehoeften te voldoen.

Voor het opladen van voertuigen sluit u gewoon de optionele USB-oplader aan op de sigarettenaansteker of gebruikt u uw persoonlijke USB-oplader voor uw mobiele telefoon. Geïntegreerde NFC maakt het koppelen van de ZQ220 met elk mobiel Android-apparaat eenvoudig en Bluetooth 4.1 en Low Energy (BLE) zorgen voor snelle verbindingen.

Ontworpen om de onvermijdelijke drops en blootstelling aan de elementen aan te kunnen, maar toch licht en dun genoeg om gemakkelijk te dragen en te verplaatsen in kleine ruimtes. Het intuïtieve OLED-display en de door de gebruiker te vervangen batterij maken de ZQ220 tot een eenvoudige keuze voor de prijsbewuste koper.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »