Zebra

Zebra ZQ320

Met de ZQ320 kunt u bonnen onderweg afdrukken (2,83 "Maximale afdrukbreedte)! En we bieden de meeste oplaadopties voor maximale flexibiliteit om te voldoen aan de schaalbaarheid die uw bedrijf nodig heeft, inclusief grote of kleine inzet, in-voertuig en t

Offerte aanvragen
Verbeter de uptime van uw printer door uw mobiele printers bij te werken, te bewaken en problemen op te lossen, alles in realtime vanaf een centrale locatie op afstand met het unieke Bluetooth Remote Management van Zebra.

Met de ZQ320 krijg je het beste van het afdrukken van mobiele kaarten. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor comfort voor de gebruiker, alle diensten lang. Het slanke profiel maakt het eenvoudig te gebruiken in krappe ruimtes en krappe gangpaden zonder tegen obstakels of muren aan te lopen. En terwijl de eigentijdse look precies past in de meest designbewuste winkel, krijg je de duurzaamheid waarvoor Zebra beroemd is. Het is de enige printer in zijn klasse die drievoudige duurzaamheidsspecificaties biedt: IP54-afdichting, een specificatie van 5 ft./1.5 m en een specificatie voor 500 druppeltrommels, die het echte tuimelen na een val simuleert. Het resultaat? De ZQ320 werkt gewoon, zelfs als uw medewerkers het laten vallen, stoten, gebruiken in een stoffige achterkamer of er vloeistof op spatten.
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »